Kalusto

Sukellusjaostolla on oma tukikohta ”Bunkkeri” Turun NMKY:n kiinteistössä Sirkkalankadulla. Täten voimme tarjota jäsenillemme edullista säilytystilaa hengityskaasupulloille, kuivapuvuille ja muulle vaatekaappiin sopimattomalle romppeelle. Oltuasi hetken aikaa mukana toiminnassa voit saada tiloihin oman avaimen. Tällöin tiloihin on pääsy 24/7. Tiloissa on murtohälytin ja kameravalvonta sekä ulkona että sisällä. Valvonnasta huolehtii vartiointiliike.

Bunkkerilla on jäsenten käytössä pesuallas sukellusvarusteiden huuhteluun sekä kuivatustanko kuivapuvuille. Lainavarusteita löytyy pienehkö määrä koulutus- ja nuorisotoimintakäyttöön sekä uusille sukeltajille sukellusharrastuksen alkuun.

Merelliset retkemme teemme kovaponttooni-
veneellämme Polydekolla, johon mahtuu 6 sukeltajaa varusteineen kerrallaan.

Bunkkerilla on kiinteä paineilman täyttöasema, jolla saat pulloihisi täydet 300bar. Pullot täyttyvät sutjakkaasti ja edullisesti. Paineilmaa saavat täyttää kaikki ilmantäytöistä maksaneet ja käyttöopastuksen saaneet.

Edistyneempään käyttöön on rikastettua ilmaa ja trimixiä 232bar paineeseen tekevä reissukompressori happirampilla. Hapen käsittelystä johtuen edellytämme ko. laitteiston käyttäjiltä antamaamme koulutusta. Täyttöasemamme on rakennettu parhaita käytäntöjä noudattaen ja laitteissa on ylipaineventtiilit ja turvakytkimet. Kun virta katkeaa, katkeaa myös hapensyöttö.