Kurssit

Kurssitarjontamme kattaa DAN:in, GUE:n ja PADI:n kursseja. Koulutus tapahtuu turvallisissa pienryhmissä ja kouluttajilla on edellytettävät pätevyydet. Kurssilaiset on vakuutettu. Kaikkien koulutettavien on oltava seuramme jäseniä ennen koulutuksen alkua. Junioreilta (alle 18 v) ei peruskoulutuksen aloittamisen yhteydessä veloiteta normaalia 50 € liittymismaksua, mutta vuotuinen jäsenmaksu tulee olla maksettuna. Jäsenedut astuvat luonnollisesti voimaan heti jäsenyyden alussa.

Tulevia kursseja


PADI Enriched Air Diver (Nitrox-kurssi) 12.4.2018 / TÄYNNÄ

  • opit sukeltamaan happirikastetulla ilmalla (22-40%)
  • erittäin hyödyllistä sukelluslomilla sekä jatkokurssitason sukelluksilla (yli 20m sukelluksilla)
  • vähäisempi typpialtistus rasittaa kehoa vähemmän. Voit siis olla syvemmällä pidempään tai pitää syvyydet ja kestot samoina mutta pienentää sukelluksen aiheuttamaa typpikertymää ja rasitusta

Kesto: 3-4 h (sis. luento, tehtävät, loppukoe, kaasun analysointi, pullomerkinät, tietokonesimulaatiosukellus). Optiona 1 sukelluskerta avovedessä nitroxilla (suosituksena omat varusteet + sukellustietokone), kaasutäyttö Jaoston hinnaston mukaisesti (n. 5 euroa).
Kurssi pidetään keväällä 12.4.2018 , ilmoittautuminen mielellään 31.12.2017 mennessä ja viimeistään 15.3.2018. sukellusjaosto@gmail.com. Hinta 150 €. Kurssille osallistuminen edellyttää Sukellusjaoston jäsenyyden (2018) sekä suoritettua peruskurssia (mm. PADI OWD, CMAS P1, SSI OWD).
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sukejaosto@gmail.com


PADI AOWD laitesukelluksen jatkokurssi / TÄYNNÄ 

Seuraava jatkokurssi alkaa huhtikuussa ja toukokuussa 2018, kesto: 1 viikonloppu huhti/toukokuu. Kurssilla käydään seuraavat ainakin osa-alueet nämä: Drysuit (Kuivapuku), Underwater Navigation (VA-suunnistus), Deep (Syväsukellus) ja Peak Performance Buoyancy (Nosteenhallinta). Sekä yksi seuraavista optioista: nitrox, yösukellus, VA-videokuvaus(&editointivinkkejä), hylkysukellus Polydekoreissulla (kesäkuu/heinäkuu), etsintä ja nosto. Kurssi painottuu sukeltajan ajatusmallin rakentamiseen (”Think like a diver”) sekä omien taitojen syventämiseen ja kiinnostuksen laajentamiseen.
Kesto: 1 teoriakerta bunkkerilla (1-2 h) + 2-3 sukelluskertaa (yhteensä 5 sukellusta). Kurssipäivät sovitaan erikseen, ehdotuksena viikonloppu viikolla 17 (28.-29.4.2018) tai viikko 21 (26.-27.5.2018). Kurssilaisella pitää olla varusteet omasta takaa (suositus). Alaikäraja on 15 vuotta ja vaatimuksena on suoritettu peruskussi (mm. PADI OWD, CMAS P1, SSI OWD). Sukellusjaoston voimassaoleva jäsenyys 2018 on edellytys kurssille osallistumiselle.
Hinta 280€. Ilmoittautuminen viim. 15.3.2018 sekä lisätiedot kurssista sukellusjaosto@gmail.com.

Muita sukelluskursseja

GUE Recreational diver level 1 – Nitrox diver

  • laadukas ja kattava peruskurssi
  • soveltuu erinomaisesti ensimmäiseksi laitesukelluskurssiksi
  • opit sukeltamaan Suomessa tarpeellisella kuivapuvulla ja etelässä suositulla happirikastetulla ilmalla
  • vähintään 50 tuntia opetusta, josta vähintään 25 tuntia vedessä. Oppitunteja 6 ja sukelluskertoja 14, joista vähintään puolet avovedessä

PADI Rescue Diver -sukellusturvallisuuskurssi
Kurssilla vaaditaan voimassa oleva ensiapukortitus.

DAN Europe Basic life support ja first aid -ensiapukurssi

DAN Oxygen Provider ja Neurological Assessment
Happiensiavun ja neurologisen arvioinnin kombokurssi (kesto 8h).

PADI Deep Diver

PADI Dry Suit

Erikoiskursseja

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun sukeltajakurssi

Kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on:

  • tiedot ja taidot, joita hän tarvitsee toimiessaan sukeltajana Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun erilaisissa vedenalaisissa etsintätehtävissä
  • tuntemus Vapepan toiminnasta ja roolista osana virallista pelastuspalvelua.

Lisätietoa: Vapaaehtoinen pelastuspalvelu

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla puheenjohtajallemme.   

sukellusjaosto@gmail.com

tai soita 040 537 3501, Jari Suutari (pj)