Snorkkelikerho

Sukellusjaoston Snorkkelikerho kevätkausi päättyi 20.5.2018. 

Snorkkelikerhoon ilmoittaudutaan Namikan kerhosivulla, mistä löytyy omat ilmoittautumislinkit vasta-alkajien ja konkareiden ryhmiin.

Syksyn 2018 snorkkelikerho alkaa elokuussa infotilaisuudella torstaina 9.8. klo 18 Sukellusjaoston kerhotiloissa (”Bunkkeri”) ja hallivuorot alkavat viikolla 33 su 19.8. ja jatkuvat parittomina viikonloppuina aina viikolle 49 asti. Lisätietoja syksyn aikatauluista sukejaosto@gmail.com

Snorkkelikerhon kesäpäivä sunnuntain vkolla 34 26.8. Taivassalossa klo 12 alkaen.

Ilmoittautuminen ei ole vielä aktivoitu NMKY:n kerhosivuilla tai Lyyti-järjestelmään.

Snorkkelikerho kokoontuu Turun uimahallilla  ja on tarkoitettu 7-14 vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Koska allasaikaa on rajoitetusti, tulisi lasten olla paikalla ajoissa siten, että kerhotoiminta altaalla pääsee alkamaan heti tunnin alussa.

Kerhossa opiskellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja, pelataan ja leikitään vedessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Aikaisempi sukelluskokemus ei ole välttämätöntä. Tyydyttävä uimataito tulisi kerholaisella kuitenkin olla. Omia välineitä ei tarvitse olla, vaan välineet saa tarvittaessa lainaksi. Mikäli snorkkelisukellus sytyttää kipinän pidempiaikaiseksi harrastukseksi, kannattaa omien perusvälineiden hankkimista kuitenkin  harkita (maski, snorkkeli, räpylät). Omilla tutuilla ja hyvin sopivilla välineillä sukeltelu on mukavampaa. Kerho on halukkaille hyvä ”ponnahduslauta” laitesukelluskokeilun kautta laitesukelluskurssille ja mahdolliseen myöhempään laitesukellusharrastukseen.

Yhteystiedot:

  • Kerhon päävetäjä Arja Hoikka 
  • NMKY:n Kerhosihteeri Henna Härkönen (henna.harkonen@ymca.fi, puh: 050 3201984), Sukellusjaoston jäsenvastaava Ville Karvanen (sukejaosto@gmail.com, puh: 0400 992 568)

 

Huomio vanhojen kerholaisten vanhemmat. Mikäli osoitteenne tai yhteystietonne ovat muuttuneet, tai mikäli niissä on mahdollisesti puutteita, pyytäisimme lähettämään ajanmukaiset päivitetyt tiedot Sukellusjaoston jäsenvastaavalle Ville Karvaselle (sukejaosto@gmail.com, puh: 0400 992 568).

 

  • Keväällä 2010 saimme sponsorien tuella mahdollisuuden hankkia kerholaisten käyttöön märkäpukuja, mikä mahdollistaa mm. leireillä meressä ja louhoksilla snorklaamisen. Märkäpukujen ansiosta voimme järjestää entistäkin monipuolisempia harjoitteita ja leikkejä lapsille sekä antaa heille mieleenpainuvia kokemuksia sukellusharrastuksesta. Erityinen kiitos märkäpukuhankinnan sponsoreille NMKY, Ursuk, Turun Lukko ja Sinebrychoff.Näe Turun uimahalli isommalla kartalla.