Turun NMKY:n sukellusjaostoTurku YMCA diving section

Turun NMKY:n sukellusjaosto on vireä turkulainen sukellusseura, jossa edes huumori ei ole kuivaa. Jäseninä meillä on sekä naisia että miehiä, nuoria että vanhoja, sukellusparistaan ja -ympäristöstään huolehtivia sukeltajia. Olemme Sukeltajaliiton jäsenseura. Toimintamme yhteydessä emme harjoita uskonnollisia menoja. Jäsenistömme ulottuu vasta-aloittaneista sunnuntaisukeltajista kokeneisiin tekniikkasukeltajiin. Pääset nauttimaan sukelluksesta omien taitojesi ja mieltymystesi mukaan. Saat apua ja tukea helppoihin ja turvallisiin sukelluksiin matalissa ja kirkkaissa avolouhoksissa. Taitojen karttuessa pääset halutessasi vaikka pitkille syville sukelluksille hylkyjen uumeniin. Ota reippaasti yhteyttä.

sukellusjaosto@gmail.com

Tarjoamme jäsenillemme

 • viikottaisia iltasukelluksia lähikohteisiin
 • hyvää, hauskaa ja kokenutta sukellusseuraa
 • hyvän valikoiman retkiä kauemmaksi
 • paljon spontaaneja äkkilähtöjä
 • toimintaa ympäri vuoden – myös talvella
 • 300bar paineilmatäytöt
 • 232bar nitrox- ja trimixtäytöt – myös reissussa
 • happea ja heliumia järkevään hintaan
 • varusteiden huuhtelualtaan
 • lainavarusteita jäsenten käyttöön
 • veneen seuran sukellusretkille
 • uimahallivuoron talvikaudella
 • ensiapu- ja sukelluskursseja
 • liiton Sukeltaja -lehden


Contact: sukellus@tunmky.fi

The diving section of Turku YMCA is an active dive club for men and women, young and old. We are responsible divers, who take care of our dive partners and the environment. We have as members both infrequent holiday divers and year-around divers, some of which use mixed gases or other advanced diving techniques. You will get advice and support and company for easy and safe dives in clear waters. When your skills allow, you can follow us to deeper, more demanding dives to interesting wrecks and exciting mines. Equipment used ranges from single tanks to back mounted doubles, and side mount, and rebreathers. We dive on air, nitrox and trimix. We belong to the national CMAS association (www.sukeltaja.fi), but all certifications are recognized. Our members have cards from CMAS, PADI, PSA, IANTD, TDI, GUE and possibly others. English is widely understood and when required – spoken. Welcome.

We offer

 • weekly evening dives at local dive sites
 • good, fun, and experienced company
 • a good selection of longer dive trips
 • frequent last minute calls to dive
 • diving the year around – even in winter
 • air fills from our own compressors
 • helium for a reasonable fee
 • a gear washing basin
 • loan equipment
 • a fast open dive boat (RIB)
 • pool during winter
 • the association membership magazine Sukeltaja


Julkaistu kohteessa Aiheeton

 

Mörkö merellä img_0034 kaatiala4
Sukellusjaosto somessa
Facebook YouTube